Home » Nieuws » Nog 1 week en dan… Vakantie !!!

Nog 1 week en dan… Vakantie !!!

Nog maar 1 week te gaan en dan is het schooljaar alweer voorbij. Voor velen is het schooljaar echt voorbij gevlogen. Zo herinneren de 1e klassers zich nog als de dag van gisteren hun allereerste schooldag op de Einder.

De 2e klassers die inmiddels hun weg wisten te vinden in de onderbouw, gaan na de vakantie alweer naar een ander gebouw toe waar de bovenbouw zich bevindt.

De 3e klassers die nog moeten bijkomen van de vele stagedagen, zijn inmiddels al voorgesteld op hun nieuwe stageplek voor het 4e jaar.

Ook gaan dit jaar weer vele 4e klassers de school verlaten. Zij hebben hun schoolperiode op de Einder succesvol afgerond en hebben hun diploma behaald.

De 5e klassers deden het afgelopen jaar steeds meer werkervaring op, en maken zich ook klaar om de school te gaan verlaten om aan het werk te gaan.

Het team van de Einder kan met tevredenheid terugblikken op een succesvol schooljaar. Het was een jaar van rust en harmonie maar bovenal een jaar van heel veel gezelligheid. Stralende en enthousiaste leerlingen die met plezier naar school toe gingen. Wij hopen dat de leerlingen over een week enorm gaan genieten van hun welverdiende vakantie, en dat het volgend schooljaar net zo leuk gaat worden.